Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων (Σ.Ο.Ν.Τ.) χάρισε μια εκλεκτή μουσική εμπειρία στο Τρικαλινό κοινό. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής Τρικάλων, τον Δήμο Τρικκαίων και το Μουσείο Τσιτσάνη.

Στην εορταστική αυτή συναυλία, η ορχήστρα παρουσίασε έργα από το σύγχρονο, το χριστουγεννιάτικο αλλά και το κλασικό ρεπερτόριο, σε μια αίθουσα που γέμισε ασφυκτικά από κόσμο .

Υπό την διεύθυνση του Στέφανου Σεκέρογλου (καθηγητής βιολιού στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων), οι νέοι μουσικοί καλλιτέχνες απέδωσαν εξαιρετικά το πρόγραμμα σε μια συναρπαστική μουσική περιπλάνηση και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Με αυτήν την επιτυχημένη εκδήλωση, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων συνέβαλε στη δημιουργία μιας πολύ όμορφης μουσικής εορταστικής βραδιάς.

Παραβρέθηκαν από πλευράς Δήμου Τρικκαίων, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας και η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων, Έφη Λεβέντη.