Το Κέντρο Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σκαναρίσματος μέσω της καινοτόμου ψηφιακής εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας.
Ο επισκέπτης μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή στον ειδικό χώρο που βρίσκεται στην είσοδο της αίθουσας εκδηλώσεων του Μουσείου στον πάνω όροφο.

Καταδύσου στον πλούτο της μουσικής κληρονομιάς του Τσιτσάνη, ανακαλύπτοντας την ιστορία πίσω από κάθε εκθεματική φωτογραφία.

Η εφαρμογή επιτρέπει το σάρωμα των φωτογραφιών, μεταμορφώνοντας κάθε εικόνα σε μια ζωντανή επίδειξη του Βασίλη Τσιτσάνη. Με κάθε σάρωση, ο μεγάλος συνθέτης εμφανίζεται μπροστά σας, αναζωογονώντας τη μνήμη του και τη μοναδική του προσωπικότητα.

Το ταξίδι αυτό δεν είναι απλώς μια επισκόπηση της ζωής του Τσιτσάνη, αλλά μια αληθινή αφύπνιση της πνευματικής του κληρονομιάς. Καθώς σκανάρετε και αλληλεπιδράτε με τις εικόνες, θα νιώσετε πιο κοντά στον καλλιτέχνη και στη μουσική του.

Με τη συνδυασμένη δύναμη της τεχνολογίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς, η εφαρμογή, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει το παρελθόν με το παρόν, ενισχύοντας τον πολιτισμό και την κληρονομιά μας.

H διαδικασία είναι απλή:

  1. Σκανάρετε τον QR με το κινητό σας
  2. Κατεβάστε την εφαρμογή
  3. Εστιάστε στις φωτογραφίες οι οποίες έχουν πλαίσιο